Behandelinformatie

Na een opname in het ziekenhuis

Opname in het ziekenhuis raakt mensen meestal diep. Onze patienten stellen het altijd erg op prijs als de huisarts hen ook bezoekt in het ziekenhuis. Onze huisartsen proberen deze zieknhuisvisites in te plannen, afhankelijk van de drukte op de praktijk. Mocht door drukte in de praktijk het bezoeken in het ziekenhuis niet lukken, dan zullen de huisartsen ( of assistentes) contact met u opnemen als u weer thuis bent. Om te horen wat er tijdens de opname gebeurd is of wat de uitslag was van de onderzoekingen. Om even bij te praten. Om te horen of er nog een visite thuis nodig is.

Was u opgenomen , maar heeft Team Whereplantsoen niets van zich laten horen? Dan kan het zijn dat wij dan geen informatie van betreffend ziekenhuis hebben ontvangen over uw ontslag.  Wilt u ( of een familielid) ons dan bellen zodat wij alsnog in de gelegenheid zijn met u contact te hebben ?

Team Whereplantsoen. Samen voor u!

Tips en tops

Heeft u "tips" voor uw assistente of huisarts? Wij horen dat graag! Ook als u om welke reden dan ook ergens niet tevreden over bent, laat het ons weten. Samen met u proberen we dan het met u goed door te spreken en tot een goede oplossing te komen.

Erg tevreden, top ? Deel uw "tops" met kennissen en vrienden en zegt het voort of vermeld het op bijvoorbeeld Zorgkaart Nederland!

Wij nemen de tijd voor u

We horen vaak van nieuwe patienten dat zij zich door hun vorige arts niet serieus genomen voelde. Vooral het  "erin en snel weer eruit" geeft een gevoel niet serieus genomen te worden. Omdat hun hulpvraag niet goed besproken is, voelen zij zich niet begrepen.

Omdat wij een betrokken zorg belangrijk vinden met hoog kwalitatief handelen, nemen wij de tijd voor u. Behoudens enkele spreekuren op vrijdag  is voor iedereen 15 minuten  minimaal geresereveerd. Denkt u ook daaraan te weinig te hebben? Zeg het ons bij het maken van de afspraak, dan zal de assistente indien er ruimte voor is, het consult verlengen.

Eigen huisarts

Mechteld Nota en Ronald Swart zijn uw eigen huisartsen en zien samen alle patienten, de hele week door behalve vrijdag. Op vrijdag doen zij niet-patienten gebonden werk voor de praktijk en dan werkt een waarnemer in de praktijk. Het is zou vervelend zijn als u uw verhaal een 2e keer zou moeten uitleggen aan een arts. Wij streven ernaar dat dit zo min mogelijk voorkomt. Vraag gerust bij het maken van een afspraak naar dezelfde arts! Wij zijn een academische opleidingspraktijk voor huisartsen voor het AMC te Amsterdam, en de huisarts in opleiding overlegt zo nodig met ons. Wilt u toch liever een van de eigen huisartsen, meldt dat aub met het maken van een afspraak.

Wrattenspreekuur

Wratten spreekuur gaat op afspraak. U kunt hiervoor een afspraak maken.