Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt dagelijks gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak met ons maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen. Als u een afspraak wilt maken nog voor dezelfde dag, belt u dan het liefst tussen 8:00 en 10:00 uur.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard van de klacht en te bekijken hoe spoedeisend uw klacht is. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Bij telefonisch contact krijgt u een keuzemenu:

Alleen bij SPOED kiest u 1; u krijgt dan direct de assistente aan de lijn.

Optie 2 is de receptenlijn, u kunt uw recept inspreken.

Optie 3 is de assistente. Bij drukte is het mogelijk dat u even moet wachten. We proberen u zo snel mogelijk te helpen.  

(Optie 4 is voor collega artsen)

 

Meer tijd.

Denkt u meer tijd nodig te hebben of heeft u meerdere klachten? Geeft u het aub aan bij het maken van de afspraak; we proberen er dan rekening mee houden in onze agenda en dat voorkomt teleurstellingen en het uitlopen van het spreekuur.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.