nieuwsbrief

 

 

Praktijknieuws  Huisartsenpraktijk Whereplantsoen

September/Oktober  2018

 

Dr. M.E.M. Nota is dit jaar huisartsopleider  van het AMC geworden!

 

Dr. Joline de Vries is niet meer werkzaam bij ons in de praktijk. Ze is gestart in een Praktijk in Amstelveen waar ze het toekomstperspectief heeft om daar mede-praktijkhouder te worden.

 

 

Wij zijn een opleidingspraktijk:  er werken 2 huisartsen in opleiding in de praktijk: Tatjana Water en Rick van den Doel.

 

Daarnaast hebben wij een stagiaire doktersassistente: Joelle Oudhuis

 

www.tekenbeet.nl:heeft u een teek maakt u daar dan een melding van op de website van www.tekenbeet.nl. Tevens voor meer informatie!

Ivm de Privacywetgeving mei 2018 mogen wij alleen via beveiligde E-mailadressen nog berichten openen en beantwoorden. Wilt u via de E-mail een bericht sturen dan kunt u dat doen via onze www.whereplantsoen.praktijkinfo.nl.  Via deze site kunt u zich registreren en inloggen en die is beveiligd!

Per juni 2016 zijn wij aangesloten bij Reisprik:  als u op reis gaat kunnen wij u advies geven tav vaccinaties etc. Zie voor meer info op www.reisprik.nl of vraag aan de assistente voor meer informatie.

Pas op voor uw eigen bijdrage!! Houdt u er rekening mee dat (bijna) alles binnen de huisartsenpraktijk gratis is, maar erbuiten NIET. Laboratoriumonderzoek, kweekjes, bezoek ziekenhuis etc.etc. gaan van uw eigen risico en moet u zelf betalen!(tot een door de overheid bepaald bedrag, nu 385,00 euro)                                                                                                           

Informeer bij uw Zorgverzekeraar, want uw huisarts weet de tarieven van derden niet en ook niet hoe u verzekerd bent! 

Digitaal met je huisarts? www.whereplantsoen.praktijkinfo.nl Onze praktijk loopt voorop wat betreft innovaties en service. Onze website kunt u bezoeken met uw smartphone en i-pad om bv herhaalreceptuur te bestellen of e-consulten te plaatsen. Plaats onze app op uw smartphone, zie instructie op onze site.

Niet afbellen van een afspraak: houdt u er  rekening mee dat wij kosten in rekening kunnen brengenindien u uw afspraak niet afbelt binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak.