nieuwsbrief

 

Praktijknieuws  Huisartsenpraktijk Whereplantsoen

Maart 2018

 

Wij zijn een opleidingspraktijk:  er werken 2 huisartsen in opleiding in de praktijk: Tatjana Water en Thom Klapwijk.

Daarnaast hebben wij een stagiaire doktersassistente: Naima Bouziza.

 

Per juni 2016 zijn wij aangesloten bij Reisprik:  als u op reis gaat kunnen wij u advies geven tav vaccinatie’s etc. Zie voor meer info op www.reisprik.nl of vraag aan de assistente voor meer informatie.

 

Pas op voor uw eigen bijdrage!! Houdt u er rekening mee dat (bijna) alles binnen de huisartsenpraktijk gratis is, maar erbuiten NIET. Laboratoriumonderzoek, kweekjes, bezoek ziekenhuis etc.etc. gaan van uw eigen risico en moet u zelf betalen!(tot een door de overheid bepaald bedrag, nu 385,00 euro)                                                                                                             Informeer bij uw Zorgverzekeraar, want uw huisarts weet de tarieven van derden niet en ook niet hoe u verzekerd bent!  

 

Digitaal met je huisarts? www.whereplantsoen.praktijkinfo.nl Onze praktijk loopt voorop wat betreft innovaties en service. Onze website kunt u bezoeken met uw smartphone en i-pad om bv herhaalreceptuur te bestellen of e-consulten te plaatsen. Plaats onze app op uw smartphone, zie instructie op onze site.

 

Niet afbellen van een afspraak: houdt u er  rekening mee dat wij kosten in rekening kunnen brengen indien u uw afspraak niet afbelt binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak.