nieuwsbrief

 

 

Praktijknieuws

 

Huisartsenpraktijk Whereplantsoen

 

Augustus 2017

 

 

 

        

 

        

 

Per juni 2016 zijn wij aangesloten bij Reisprik: als u op reis gaat kunnen wij u advies geven tav vaccinatie’s etc. Zie voor meer info op www.reisprik.nlof vraag aan de assistente voor meer info.

 

 

 

Pas op voor uw eigen bijdrage!!Houdt u er rekening mee dat (bijna) alles BINNEN de huisartspraktijk gratis is, maar ERBUITEN NIET. Laboratoriumonderzoek, kweekjes, bezoek ziekenhuis etc. etc. gaan van uw eigen risico, en moet u zelf betalen! ( tot een door de overheid bepaald bedrag, nu E 385,-) Informeer bij uw ZORGVERZEKERAAR, want uw huisarts weet de tarieven van derden niet en ook niet hoe u verzekerd bent!

 

 

 

Digitaal met je huisarts ? www.whereplantsoen.praktijkinfo.nl. Onze praktijk loopt voorop wat betreft innovaties en service. Onze website kunt u bezoeken met uw smarttelefoon en i-pad om bv. herhaalreceptuur te bestellen of e-consulten te plaatsen. Plaats onze app op je smartphone, zie instructie op onze site.

 

 

 

Niet afbellen van een afspraak: houdt u er rekening mee dat wij kosten in rekening kunnen brengen indien u uw afspraak niet afbelt binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak.