nieuwsbrief

 

 

Praktijknieuws  Huisartsenpraktijk Whereplantsoen

November/December 2018

Dr. M.E.M. Nota is dit jaar huisartsopleider  van het AMC geworden!

Heeft u de griepprik in oktober gemist dan kunt u ook in november de griepprik nog halen.

Wij zijn een opleidingspraktijk: er werken 2 huisartsen in opleiding in de praktijk:

Tatajana Water en Rick van den Doel.

www.tekenbeet.nl:heeft u een teek maakt u daar dan een melding van op de website van www.tekenbeet.nl. Tevens voor meer informatie!

Ivm de Privacywetgeving mei 2018 mogen wij alleen via beveiligde E-mailadressen nog berichten openen en beantwoorden. Wilt u via de E-mail een bericht sturen dan kunt u dat doen via onze www.whereplantsoen.praktijkinfo.nl.  Via deze site kunt u zich registreren en inloggen en die is beveiligd!

Per juni 2016 zijn wij aangesloten bij Reisprik:  als u op reis gaat kunnen wij u advies geven tav vaccinaties etc. Zie voor meer info op www.reisprik.nl of vraag aan de assistente voor meer informatie.

Pas op voor uw eigen bijdrage!! Houdt u er rekening mee dat (bijna) alles binnen de huisartsenpraktijk gratis is, maar erbuiten NIET. Laboratoriumonderzoek, kweekjes, bezoek ziekenhuis etc.etc. gaan van uw eigen risico en moet u zelf betalen!(tot een door de overheid bepaald bedrag, nu 385,00 euro)                                                                                                             Informeer bij uw Zorgverzekeraar, want uw huisarts weet de tarieven van derden niet en ook niet hoe u verzekerd bent! 

Digitaal met je huisarts? www.whereplantsoen.praktijkinfo.nl Onze praktijk loopt voorop wat betreft innovaties en service. Onze website kunt u bezoeken met uw smartphone en i-pad om bv herhaalreceptuur te bestellen of e-consulten te plaatsen. Plaats onze app op uw smartphone, zie instructie op onze site.

Niet afbellen van een afspraak: houdt u er  rekening mee dat wij kosten in rekening kunnen brengenindien u uw afspraak niet afbelt binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak.