nieuwsbrief

 

 

 

 

Praktijknieuws

Huisartsenpraktijk Whereplantsoen

September/ oktober 2017  

 

 Wij zijn een opleidingspraktijk : per september hebben wij een  nieuwe huisarts in opleiding: Thom Klapwijk.

 Ook krijgen we een doktersassistente in opleiding Zineb  Chahouri.

 Tatajana Water, aios, is bevallen van een zoon Ivar en komt in  september ook ons team weer versterken.  

        

Per juni 2016 zijn wij aangesloten bij Reisprik: als u op reis gaat kunnen wij u advies geven tav vaccinatie’s etc. Zie voor meer info op www.reisprik.nlof vraag aan de assistente voor meer info.

 

Pas op voor uw eigen bijdrage!!Houdt u er rekening mee dat (bijna) alles BINNEN de huisartspraktijk gratis is, maar ERBUITEN NIET. Laboratoriumonderzoek, kweekjes, bezoek ziekenhuis etc. etc. gaan van uw eigen risico, en moet u zelf betalen! ( tot een door de overheid bepaald bedrag, nu E 385,-) Informeer bij uw ZORGVERZEKERAAR, want uw huisarts weet de tarieven van derden niet en ook niet hoe u verzekerd bent!

 

Digitaal met je huisarts ? www.whereplantsoen.praktijkinfo.nl. Onze praktijk loopt voorop wat betreft innovaties en service. Onze website kunt u bezoeken met uw smarttelefoon en i-pad om bv. herhaalreceptuur te bestellen of e-consulten te plaatsen. Plaats onze app op je smartphone, zie instructie op onze site.

 

Niet afbellen van een afspraak: houdt u er rekening mee dat wij kosten in rekening kunnen brengen indien u uw afspraak niet afbelt binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak.